Printvriendelijke versie

Zondag 10 september 2017 - Koksijde Golf ter Hille… waar iedereen welkom is!

Koksijde Golf ter Hille draait op volle toeren. Drie jaar geleden werd de laatste hand gelegd aan de afwerking van dit grootse golfproject waarbij de voormalige uithoeve van de Duinenabdij Hof ter Hille werd getransformeerd tot een prachtig clubhuis en de omliggende gronden werden omgevormd tot meer dan 80 hectare eco-golfplezier. Intussen tellen we meer dan 1.100 abonnees en verwelkomen we jaarlijks meer dan 8.000 greenfeespelers.

Koksijde Golf ter Hille vormt daarmee in de eerste plaats een schitterende golfbaan waar zowel de beginnende als de geoefende golfer heel wat uitdaging kan terugvinden. Iedereen is welkom: de democratisering van de golfsport en de toegankelijkheid voor het brede publiek worden hoog in het vaandel gedragen!

Maar daarnaast vormt Koksijde Golf ter Hille ook een prachtig stuk natuur met tal van mogelijkheden inzake natuurontwikkeling en biodiversiteit. Binnen het ontwerp en de bouw van deze eco-golf paste golfarchitect Jeremy Pern hiervoor tal van principes toe uit de natuurbouw en -techniek. Met in het totaal meer dan 9 hectare water- en moerasbiotoop heeft Koksijde Golf ter Hille heel wat  aantrekkingskracht voor tal van insecten en vogels. Daarenboven helpen we de natuur ook graag een handje met de recente bouw van een groots insectenhotel en een reeks zwaluwennesten.

Kom het allemaal ontdekken & wees verwonderd! Koksijde Golf ter Hille zet zondag 10 september haar deuren wagenwijd open! Dé gelegenheid bij uitstek om  alle aspecten van Koksijde Golf ter Hille van binnen uit te ontdekken! We hopen jou te mogen verwelkomen!

PROGRAMMA

ZATERDAG 09/09/2017 - BIRDWATCHINGWANDELING om 18:30 door Natuurpunt o.l.v. Pierre Tavernier

ZONDAG 10/09/2017

GOLFINITIATIES van één uur: maak kennis met de golfsport!

  • 11:00
  • 14:00
  • 15:00
  • 16:00

Inschrijven via golfsecretariaat@koksijde.be

MELIWEDSTRIJD: deelname enkel voor golfers van KGTH Langeleedcourse (starttijden van 8 tot 13 uur) / volg deze wedstrijd live als toeschouwer

FAUNA & FLORA - WANDELING door Natuurpunt o.l.v. Pierre Tavernier om 10:00

NATUUR INFOSTAND doorlopend aan Caddiemasterlokaal

  • Natuurpunt
  • Roodmus
  • De Kerkuil

RONDLEIDINGEN  om11 uur - 14 uur – 15 uur (duur +/- 1 ½ uur)

  • Rondleiding clubhuis & schuur
  • Toelichting terrein + golfspel
  • Toelichting greenkeeping & onderhoudsloods

 Contact: golfsecretariaat@koksijde.be – 058/53.27.10

Share
/