Beste golfer!

Back to business vanaf 08/05!  Eindelijk, na 210 dagen gesloten te zijn, kunnen we terug opstarten in het clubhuis.  Jeroen, ikzelf en het ganse P&Q team hebben er alvast heel veel zin in.

Voor alle duidelijkheid had ik jullie graag de regels voorgelegd waaraan we moeten voldoen:

  • Maximaal 4 personen aan één tafel:  die personen hoeven niet allemaal uit dezelfde bubbel te komen.  U mag dus ook met niet-gezinsleden en andere personen dan uw knuffelcontact op stap.
  • Zitten aan een tafeltje is verplicht!  Ik weet dat onze golfers graag aan de bar, bij het passeren, een bestelling doorgeven… MAG DUS NIET!!
  • Elk terras mag in totaal aan maximaal 50 personen plaats bieden.  Gelukkig beschikken wij extra over onze orangerie, die nu ook dienst zal doen als terras.  Het protocol omschrijft deze immers als: “ het terras moet minstens aan één volledige zijde helemaal geopend zijn, ongeacht de weersomstandigheden
  • De algemene voorzorgsmaatregelen van vorige zomer blijven gelden:  tafels op anderhalve meter van elkaar, aan tafel blijven zitten, bij het verlaten van uw tafel is mondmasker verplicht.
  • Binnengaan is alleen toegestaan om het toilet te gebruiken.  Iedereen dient zodoende het terras te betreden via de buitenkant, dus niet via het gebouw.
  • Het terras mag open blijven tot 22 u

Gelet op het feit dat we redelijk afhankelijk zullen zijn van het weer en we iedereen ook de kans willen geven om terug te kunnen genieten van het mooie terras,  hebben we dan ook besloten om GEEN reservaties aan te nemen en dit voor al onze zaken (dus ook deze in Sint-Idesbald). Uitzondering hierop zijn groepen die met meer als 12 personen komen spelen op Koksijde Golf ter Hille, en die een lunch/diner willen nuttigen bij ons.  Zij zullen een plaats toegewezen krijgen in de orangerie, weliswaar aan aparte tafels.

Ik ben overtuigd dat iedereen zich aan de regels zal houden zodat we op een veilige manier terug kunnen genieten van een beetje vrijheid.  Ik kijk er in elk geval enorm naar uit om jullie allemaal terug te zien.

Tot volgende week zaterdag: 08/05!!

Jeroen en Katy

P&Q Team