Printvriendelijke versie

Afgelopen weekend was het weer druk voor de junioren!

Koksijde Golf ter Hille werd vertegenwoordigd in Mont Garni op de finale van de Scapa Kids Tour door Mathis Tydtgat, Fleur Legein en Vic Dobbelaere. Je moet het al verdienen om de finale te mogen spelen, dus dat op zich is al een hele eer! Daarenboven won Fleur Legein met glans in haar categorie I van de meisjes! Dikke proficiat! Vic Dobbelaere ging bij de boys categorie II aan de haal met de zilveren medaille! Chapeau! Mathis eindigde niet op het podium, maar ook voor hem felicitaties voor zijn schitterend golfseizoen!

Op de Junior Masters in Bercuit verdedigde William Arnone zaterdag de kleuren van KGTH. Geen podiumplaats, maar hopelijk een leerrijke & fijne ervaring voor de toekomst!

Zondag werd er ook enthousiast deelgenomen aan de juniorwedstrijd op onze eigen terreinen! Belangrijk dat de junioren zoveel als mogelijk spelen en vooral de fun van het golfen ervaren!

En verder zijn er intussen meer dan 60 junioren gestart in de junior academy waarbij ze zich engageren om wekelijks de training te volgen!

Goed bezig junioren!

Share
/