Printvriendelijke versie

LIONS WESTKUST GOLF CHALLENGE 2019

Voor de zesde maal op rij organiseert LIONS WESTKUST - DE PANNE de Lions Westkust Golf Challenge en dit op zaterdag 31/08/2019.

De wedstrijd zal gespeeld worden onder 60 teams van telkens 2 personen, in de spelformule four ball best ball. Elk team vertegenwoordigt een service club met het oog op de prijzen voor de beste service clubs. De maximale handicap per speler is 36. Er zijn twee categorieën; cat.1 voor teams met een gezamenlijke handicap tot 40.0 en cat.2 voor teams met een gezamenlijke handicap van 40.1 tot 72.0. Deze spelformule houdt in dat u per hole telkens de beste score per team noteert; een ideale formule om op een hopelijk mooie zomerdag zonder stress of zorgen te golfen, althans als u een goede partner kiest….

Wij hopen alvast 120 spelers te verwelkomen, zodat we van start gaan met de eerste flight om 8:30 uur stipt : we starten zowel van hole 1 als van hole 10.

Hierdoor is de laatste start om 10:50 uur, dus normaal is iedereen binnen rond 16:00 uur zodat er voldoende tijd rest voor gezellige ambiance aan de CHIPPING CONTEST met CAVA en GIN BAR

"First come first served"; eerste inschrijvingen kunnen dus eerst kiezen hoe laat ze ongeveer willen starten.

NIEUW!!! Dit jaar kan je ook deelnemen met handicap >36 voor een Single Stableford wedstrijd over 9 holes op de Hazebeekcourse.

Alle info en de mogelijkheid tot inschrijven vind je via de website http://www.lionswestkustgolfchallenge.be/home/

Share
/