Printvriendelijke versie

TER HILLE MID AM TEAM BOEKT SUCCES BIJ EERSTE DEELNAME!

Ter Hille zond dit jaar zijn zonen uit. In april namen 5 ploegen deel aan de nationale Interclubs en in September nam de Heren Senior ploeg deel aan de nationale Senior Interclubs.
Hierin werden tal van successen geboekt en konden verschillende teams de promotie naar de hogere divisie afdwingen !
Nieuw dit jaar : voor het eerst vaardigden we in oktober ook een ploeg af naar de nationale MID AM interclubs. Wat is een Mid Amateur speler? Volgende voorwaarden moeten voldaan worden: je bent uiteraard amateur, je hebt een hcp lager dan 12.4 én je bent minstens 30 jaar oud.
Ter Hille kon een sterk team afvaardigen om de clubkleuren te verdedigen. ( Bruno Van Oye, Guido Geeurickx, Luc Rossey, Olivier Duerinckx ).
Koksijde was in een poule ingedeeld met Puurs, Sept Fontaine en Hulencourt. Een plaats binnen de eerste twee was de doelstelling , want nodig om de promotie naar divisie 3 af te dwingen.
Team Captain Bruno stelde zijn team als volgt samen. Olivier en Luc vormden het foursome team, terwijl Bruno himself en Guido de single wedstrijden voor hun rekening namen.
Toneel van de driedaagse ontmoeting was de mooie, splinternieuwe , club van Naxhelet, nabij Hoei.
Dag 1 schitterde Koksijde tegen het zwakkere broertje uit de reeks Puurs. Er werd op een overtuigende manier met 3-0 gewonnen. Luc en Olivier ( 7&5 ), Bruno (7&6 ), Guido (5&3 ) !
De spirit zat er in, maar het besef was er ook dat de twee resterende wedstrijden de sleutelmatchen zouden worden.
Dag 2 stond Koksijde tegenover het favoriete team van de reeks, Sept Fontaines die een bijna scratch team kon opstellen. Koksijde ging nipt en eervol ten onder met 2-1 na een uiterst spannende wedstrijd waarin het kansen had, maar putte de moed uit deze ontmoeting om op dag 3 de beslissende match tegen Hulencourt tegemoet te gaan. Tegen 7 Fontaines verloren Luc en Olivier ( 2&1 ) en Guido ( 3&1), terwijl Bruno een punt binnenhaalde ( 3&2 ).
In alle geval zat de sfeer goed en de vorm zat top ! Klaar om de beslissende wedstrijd tegemoet te gaan.
Dag 3 werd zoals verwacht een thriller. Er moest gewonnen worden van Hulencourt om de promotie te halen. Hulencourt stelde een internationaal gezelschap op met ongelooflijk goede en ervaren spelers. Het werd een ware heldenstrijd ! Spanning ten top !
Bruno won zijn derde single op rij ( 2&1 ) en Guido moest nipt de duimen leggen ( by 2 holes ), zodat het lot van Koksijde in de handen lag van het foursome team Luc en Olivier. Het niveau van de wedstrijd was ontzettend hoog en het werd een ware zenuw slijtageslag.
Nadat Koksijde op hole 17 All square was gekomen, had Hulencourt op hole 18 een putt van minder dan 1 meter om de wedstrijd te winnen. Onder de gierende zenuwen werd de putt echter door Hulencourt gemist zodat een play-off moest gespeeld worden. Aangemoedigd door Bruno en Guido, slaagden Luc en Olivier er uiteindelijk in om in deze apotheose hun zenuwen onder controle te houden en de 19de hole te winnen ! Wat een ontlading ! De overwinning en de promotie waren een feit ! En dit voor een eerste deelname. Wat een prestatie !
Proficiat aan het Mid Am team ! Op naar Divisie 3 !

Share
/

  Foutmelding

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (regel 1120 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/koksijdegolfterhille.be/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in include_once() (regel 1120 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/koksijdegolfterhille.be/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2396 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/koksijdegolfterhille.be/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3161 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/koksijdegolfterhille.be/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 127 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/koksijdegolfterhille.be/sites/all/modules/ctools/ctools.module).