Printvriendelijke versie

Beste golfer,

De laatste weken moesten we jammer genoeg herhaaldelijk vaststellen dat er op onze Langeleedcourse gestart wordt op hole 10.

Buiten de periode van de winterregels, gedurende dewelke we wekelijks wisselen van starthole (hole 1 of hole 10 - voor een optimale terreinbelasting), geldt voor de rest van het jaar de regel dat er enkel kan gestart worden op hole 1. STARTEN OP HOLE 10 IS NOOIT TOEGESTAAN! Ook niet bij het ochtendgloren! 

De greenkeeping begint 's morgens om 6 uur op hole 1 met dagelijks onderhoud en kan zo de golfers die starten bij de eerste toegestane teetime om 8 uur voor blijven met de werkzaamheden. In de loop van de dag starten op hole 10 is helemaal uit den boze aangezien je zo midden in het spel van andere golfers terecht komt en de voortgang van andere flights belemmert.

Bedankt om deze regel strikt te respecteren! Eveneens bedankt om de nodige aandacht te hebben voor het herstellen van gemaakte pitchmarks, divots en voor het rakelen van de bunkers na betreding.

 

Share
/

  Foutmelding

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (regel 1120 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/koksijdegolfterhille.be/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in include_once() (regel 1120 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/koksijdegolfterhille.be/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2396 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/koksijdegolfterhille.be/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3161 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/koksijdegolfterhille.be/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 127 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/koksijdegolfterhille.be/sites/all/modules/ctools/ctools.module).