Printvriendelijke versie

Wat?

G - Golf is ideale sport voor wie nog wel kan bewegen maar niet snel kan reageren op een tegenstander of voor wie de intensiteit van andere G – sporten te zwaar wordt.

   

Doel?

G – Golf heeft als doel om mensen met een fysieke, visuele en auditieve beperking te begeleiden in het hele proces van kennismaking met golf tot duurzame beoefening van de sport.

Doelgroep?

Koksijde Golf ter Hille is een publieke golf en wil dus rekening te houden met alle bevolkingsgroepen, zowel met mensen met een beperking, minder kapitaalkrachtige sociale groepen en jeugd. Eén van de pijlers in de democratisering van de golfsport op Koksijde Golf ter Hille is het stimuleren, promoten, ondersteunen, coördineren en organiseren van initiatieven voor sportbeoefening voor alle personen met een handicap in kwaliteitsvolle omstandigheden, op regelmatige basis, ongeacht de aard van de handicap, van recreatief tot competitief niveau.

Patiënten revalidatiecentrum > heel wat voordelen van golf als middel om te revalideren

 

Initiatielessen

Éenmalige activiteit voor G – golfers om kennis te maken met de sport. De eerste bewegingen worden aangeleerd en men krijgt de kans om te oefenen en uit te maken of golf voor hen een haalbare en leuke sport kan zijn of niet.

Duur: 1 uur

Individueel: 55,00 EUR

Per 5 personen (max): 75,00 EUR

 

Starterspakket

Meerdere opeenvolgende lessen voor G – golfers, individueel, waarin de belangrijkste technieken uitvoerig aan bod komen. (Indien van toepassing: het gebruik van de Paragolfer en Mobicart is inbegrepen tijdens de les).

Kostprijs: 345,00 EUR.

Inbegrepen:

-          8 x ½ uur golfles

-          2 mandjes ballen

-          Golfclub met teaching grip

 

Abonnement

tarieven - zie website abonnementen (klik hier)

Toegankelijkheid

Koksijde Golf ter Hille is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers met o.a. voorzieningen op de parking, toilet, clubhuis, driving range, toegangspaden, …

Voorzieningen

Mobicart buggy: 5,00 EUR per 9 holes / 8,00 EUR per 18 holes (+jaarabonnement) 

Paragolfer: 150,00 EUR / jaar + 10,00 EUR / gebruik

Share
/

  Foutmelding

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (regel 1120 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/koksijdegolfterhille.be/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in include_once() (regel 1120 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/koksijdegolfterhille.be/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2396 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/koksijdegolfterhille.be/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3161 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/koksijdegolfterhille.be/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 127 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/koksijdegolfterhille.be/sites/all/modules/ctools/ctools.module).