Printvriendelijke versie

HEREN IV - divisie 3: verslag Captain Pierre Tavernier

We speelden in Rougemont nabij Profondeville tussen Namen en Dinant. Een zeer vreemd terrein met heel wat technische holes in een mooi sterk heuvelend landschap.

De eerste dag was veelbelovend. We wonnen vlot van Durbuy met 4/1. De tweede dag waren er een paar akkefietjes, waar we moeten uit leren, maar met een 3/2 overwinning tegen Damme konden we het behoud in divisie 3 toch veilig stellen.

De laatste dag tegen Bawette was het duidelijk dat Bawette een thuismatch speelde. Deze club organiseert regelmatig amicales met Rougemont en de spelers kenden het terrein zeer goed. Terwijl wij  afstanden zaten te meten en hellingen zaten in te schatten, namen zij gewoon een club en sloegen de bal in de juiste richting met de correcte inschatting  van de hellingen. We verloren dan ook nipt met 2/3. Jammer maar we mogen toch tevreden zijn.

Als captain wil ik vooral benadrukken dat we een heel hecht team hadden. Iedereen deed bovendien heel wat inspanningen om in vorm te geraken door met elkaar te spelen op Koksijde, voldoende wedstrijden te spelen  en de oefenrondes af te werken. Een speciale dank ook aan de caddies die heel wat werk hadden tijdens de regendagen en onmisbaar waren om ballen te helpen volgen en zoeken. De dames konden in dit geval zeker hun mannetje staan.

Dank-je-wel, Pierre Tavernier, interclubcaptain 

HEREN III - divisie 5: verslag Captain Luc Goeminne

Beste vrienden, 

Ziehier een kort verslag van onze twee wedstrijden in divisie 5 van Heren III. Door een onvolledige divisie hebben wij maar 2 wedstrijden hoeven te spelen, nl. de zaterdag en de zondag 27 en 28 april 2019, in Kampenhout.
Wij hebben de vrijdag de verkenningsronde gespeeld, het is een mooi terrein maar wat eentonig, wel lange baan en technisch toch wel moeilijk, vandaar dat de verkenningsronde toch altijd wel belangrijk is die te spelen.
De zaterdag: Koksijde - Kluizen : 4-1 gewonnen,  Steven, Guy, Hendrik, Paul zorgden voor de overwinning, Laurent verloor
De zondag: Bossenstein- Koksijde : 2-3 gewonnen, Guy, Hendrik en Paul zorgden voor de overwinning, Steven en Luc verloren

Wij zijn dus heel blij met die twee overwinningen, en gaan stijgen in divisie, nl. divisie 4. Alles is perfect verlopen, de sfeer zat goed, geen moeilijkheden met de tegenstrever, alles is heel sportief en aangenaam verlopen.
Jullie worden door mezelf nogmaals hartelijk bedankt voor de inzet !!!

Luc Goemine, teamcaptain

Share
/

  Foutmelding

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (regel 1120 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/koksijdegolfterhille.be/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in include_once() (regel 1120 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/koksijdegolfterhille.be/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2396 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/koksijdegolfterhille.be/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3161 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/koksijdegolfterhille.be/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 127 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/koksijdegolfterhille.be/sites/all/modules/ctools/ctools.module).