Printvriendelijke versie

Junior werking

Het uitbouwen van een Jeugdwerking berust op een degelijk Junior Beleidsplan waarin een duidelijke missie, korte- en lange-termijn doelstellingen worden omschreven. Dit Junior Beleidsplan komt tot stand vanuit de werking van een Jeugd Commissie. Deze Jeugdcommissie kent haar diverse samenstelling uit medewerkers van het Golf Secretariaat, de Pro’s,  Leden van het Bestuur, vrijwillige medewerkers met duidelijke ambitie en visie naar Juniorwerking en minstens één Junior.

Vanuit het Junior Beleidsplan distilleert de Club jaarlijks een uitgebreid junior programma onder de algemene coördinatie van een Jeugdcoördinator bijgestaan door de Jeugdcommissie.

Jeugdcoördinator: Minke Devroye

Alle coördinerende werking binnen de Golfclub wordt door de Junior Coördinator opgenomen. De Junior Coördinator vormt tevens de brug tussen de Juniors, de ouders en de sportieve werking van de Club.

Junior Captain: Filip Hauspie

Voor het Sportieve luik is de Jeugdwerking afhankelijk van de samenwerking met de sportieve commissie waarin de Junior Captain zetelt. Samen met de pro’s vertalen zij alle beoogde doelen in opleidingspakketten en allerlei junior-gerichte evenementen. Samen met de Jeugdcommissie en een ploeg vrijwilligers verzekeren zij de gewenste balans tussen Recreatieve en Competitieve Golfbeleving.

Junior Jaaractieplan: Elke actie, evenement, opleiding en wedstrijd met betrekking tot Juniorwerking vindt alzo haar oorsprong in het Junior Jaaractieplan en is een middel om de geformuleerde doelstellingen in het Junior Beleidsplan te bereiken. Met Juniorwerking bouwt Koksijde Golf ter Hille mee aan de fundamenten van de mentale en sportieve ontwikkeling van onze Juniorleden. Het is daarom van vitaal belang dat wij onze Jeugdwerking afstemmen met de Golf Vlaanderen.

Gedragsregels: De Ethische Code en onze Fair Play Codex kunnen niet gerealiseerd worden als deze niet gedragen worden in de breedte van onze sportclub. Daarom werken wij aan een gedragscode met alle leden, ouders, junioren, onze Pro’s en begeleiders zodat deze vervat kunnen worden in gedragsregels en afspraken over hoe wij binnen onze golfclub onze golfsport beoefenen. Je kan deze volledige tekst onderaan de pagina downloaden. Alle junioren ondertekenen onze Fair Play Codex bij deelname aan de junior academy.

Share
/

  Foutmelding

  • Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in include_once() (regel 1120 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/koksijdegolfterhille.be/includes/bootstrap.inc).
  • Warning: "continue 2" targeting switch is equivalent to "break 2". Did you mean to use "continue 3"? in include_once() (regel 1120 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/koksijdegolfterhille.be/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2396 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/koksijdegolfterhille.be/includes/menu.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (regel 3161 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/koksijdegolfterhille.be/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (regel 127 van /data/sites/web/benoitwolputbe/subsites/koksijdegolfterhille.be/sites/all/modules/ctools/ctools.module).