Printvriendelijke versie

National Community League 2019

Beste golfer,

Binnenkort vindt de National Community League plaats op jullie club. De NCL is een reeks van golf competities verspreid over België en Nederland voor amateur golfers met minimum HCP 36.

De competities zijn ingedeeld in 3 verschillende leagues die eindigen met 1 afsluitende finale op 5 oktober op Het Rijk van Margraten:

De Belgian en de Dutch Community League competities zijn toegankelijk voor de leden van organiserende golfclubs en de golfers die zich hebben aangesloten als NCL member na betaling van een kleine bijdrage van 20 EUR. Inschrijven kan enkel via contact met het secretariaat van de organiserende golfclub.

De Golf IT United Community is enkel toegankelijk voor golfers die werkzaam zijn in de IT-sector na betaling van een bijdrage van 30 EUR. Golf IT United members kunnen deelnemen aan alle league competities (Belgian, Dutch & Golf IT United). Inschrijven kan via i-golf of email.

Na het spelen van 3 wedstrijden binnen een specifieke league, wordt de NCL/Golf IT United golfer opgenomen in een league ranking. Er wordt gespeeld in 3 categorieën voor de heren en 2 voor de dames. De 4 beste spelers per categorie per league komen op het einde van het seizoen in aanmerking om deel te nemen aan THE LEAGUE FINAL 2019.

Naast de competitie ranking kunnen de golfers zich ook kwalificeren door op een positieve manier bij te dragen aan de groei van de NCL community. Leden kunnen punten verdienen door het uitnodigen van nieuwe leden, het kopen van polo’s of andere kleding met het NCL logo, het kopen van NCL golfballen, het raten van golf terreinen op Leadingcourses.com. Op basis van deze punten wordt er een Community Ranking opgebouwd waaruit nogmaals 30 golfers geselecteerd worden om deel te namen aan de finale. Bent u een netwerker in hart en nieren, grijp dan een extra kans voor uw ticket naar de finale.

Alvast veel plezier met uw deelname aan de National Community League en hopelijk tot in de finale.

Vriendelijke groeten,

Gert Mentens

National Community League / Golf IT United

Share
/