Dune Construct (by Modulo Béton) , uw partner voor al uw mooie bouwprojecten aan zee met voorliefde voor strakke en hedendaagse architectuur.

Wij bouwen graag moderne villa’s in beton, wij bouwen zowel “wind en waterdicht”, enkel de ruwbouw of tot helemaal, tot in de puntjes afgewerkte villa’s. 

Beton (prefab), ons bouwsysteem heeft heel wat voordelen. Gevels in strak beton, knappe overkappingen en idyllische villa’s zijn ons handelsmerk. Door de grote massa van het beton en de grote luchtdichtheid heeft beton ook een hoge thermische inertie, waardoor de warmte goed kan gestockeerd worden in de winter, en de koelte in de zomer. 

Wij gebruiken heel veel een lucht-water warmtepomp wat ervoor zorgt dat de vloerverwarming niet alleen kan verwarmen in de winter, maar tevens ook kan verkoelen in de zomer. 

Het resultaat is een moderne en zeer energiezuinige woning zonder toegevingen aan design, dat we op minder dan 2 weken "wind en waterdicht" kan geplaatst worden. 

Dune Construct maakt alles op maat, wij hebben geen standaard muren of standaard afmetingen, wij kunnen (tot nu toe) de wildste plannen van Uw architect aan en wij vinden steeds de oplossing om Uw villa te bouwen met respect naar de architectuur en de omgeving. 

Gladde grijze beton, witte beton, plankenstructuur , andere structuren , andere kleuren, alles is mogelijk….

Wij hebben in de voorbije jaren tal van architecten woningen gebouwd in beton, helaas met respect voor de privacy van onze klanten kunnen we niet altijd de beelden tonen op onze website , maar aan ervaring zal het ons niet ontbreken. 

Kom gerust eens kijken en maak een afspraak indien U één van onze villa’s wil komen bewonderen aan de kust in Oostduinkerke. Hiervoor hebben we samen gewerkt met de bekende(beton)architecten Govaert & Vanhoute van Brugge. 

Neem gerust contact op met ons via info@duneconstruct.com of bel ons op 0495 823655