Trackman Range

Februari 2022

De eerste maand van 2022 hebben we al weer achter de rug. Corona weerhield ons er opnieuw van om het jaar feestelijk in te zetten met een hapje & drankje en het uit de doeken doen van de plannen voor het komende seizoen.

Maar dat maken we goed in 2023... beloofd! En in afwachting houden we jullie via de website op de hoogte!

Zo hebben we onder andere nog een Junior Trophy Boys & Girls uit te reiken aan de jongen & het meisje met de beste score tijdens de wedstrijden van het voorbije seizoen. 

We maken de winnaars van 2021 spoedig bekend & zullen de trofeeën uitreiken op vrijdag 11/03 tijdens de Seasons Kick-Off in C.C. Casino Koksijde. Ook hopen we daar onze junior clubkampioenen, broer en zus, Jonas en Fleur Legein hun trofee feestelijk te overhandigen.

En dan blikken we verder...

IMG_3282

Het nieuwe golfseizoen staat voor de deur! 

Eind februari herstart de Junior Academy en vanaf eind maart start het wedstrijdseizoen. De kalender is goed gevuld, check hier de planning! 

Deelnemen is belangrijker dan winnen, dus we hopen op massale opkomst!

En heb jij ons aanbod al gezien voor de vakanties? Er zijn tal van leuke golfstages in de Paasvakantie, de zomervakantie en de herfstvakantie. Inschrijven & alle info vind je via een klik op deze link.

We maken van 2022 een TOP-GOLFJAAR! En de ideale voorbereiding begint nu, de maanden vooraf door veel te oefenen & te spelen! 

We hopen jullie hier met andere woorden zeer veel te zien!

20210810 - juniorstage - 003