Trackman Range

Wij vragen aan al onze golfers om Whizzgolf te gebruiken. Voor een vrije ronde & tijdens competitie.

WHIZZGOLF is een platform dat onze de marshals helpt om alle golfers op het terrein digitaal op te volgen. De afstandsmeting tot de vlag, krijg je er gratis bij.

Via een APP op de smartphone van elke speler, krijgen de marshals de juiste informatie over de snelheid van alle golfers zodat zij op een betere en correctere manier de doorstroming op het volledige terrein kunnen opvolgen. WHIZZGOLF vermindert slow play tijdens drukke dagen en verhoogt zo het spelplezier voor elke golfer. WHIZZGOLF biedt eveneens de mogelijkheid spelers een boodschap te sturen omwille van veiligheidsredenen, vb. onweersmelding. Alle gegevens worden op een anonieme en GDPR correcte manier verzameld en beheerd. Het gebruik van WHIZZGOLF heeft geen invloed op het individuele golfspel.

Om de app te installeren, scan hier de QR-code of ga dadelijk naar de App Store (iPhone) of Play Store (Android) en zoek naar WHIZZGOLF:

  • Klik op de APP en het Download icon voor iPhone
  • Klik op de APP en INSTALLEER voor Android

Bij het eerste gebruik van de APP moet je de locatie settings accepteren en altijd toestaan, niet enkel bij gebruik van de APP.

Zoek het WHIZZGOLF-icoon op je telefoon en klik hierop.
Na het opstarten krijg je een Login scherm. Vul kgth in als Club code en druk daarna op LOG IN.

Selecteer een starttijd. Lees en accepteer de privacy policy. Confirmeer de starttijd door onderaan op de groene toets te klikken.

Vervolgens kom je in een wachtscherm (als je op tijd bent). Dit verdwijnt automatisch op de starttijd, of na het drukken van START (als je vroeger wil starten).

2023 WHIZZGOLF - APP QR

Speel je ronde en maak gebruik van de extra's: je ziet de holeparameters (par, lengte, stroke-index), je speeltijd ten opzichte van de timing van de baan en ten opzichte van de flight voor je, afstand tot midden green en de details van de hole.

Op de laatste hole klik je onderaan op de FINISH ROUND toets. Of klik op het icoontje rechtsboven en dan op LOG OUT.

Een handig overzicht vind je hier (klik hier).