Trackman Range

Beste golfvrienden,

 

Wat hebben wij een prachtig Clubkampioenschap 2023 gehad in Koksijde Golf Ter Hille !!!

Met 34 heren en 8 dames, zijn wij gestart voor de eerste ronde van 18 holes. Ons terrein was top, top, terug met heel veel liefde klaar gelegd door Ahmet en zijn team, waarvoor heel veel dank.

De weersomstandigheden in de morgen waren goed, eerder wat fris maar in de namiddag kwam de wind meer opzetten, en niettegenstaande dit alles toch heel mooie resultaten.

Bij de heren waren er 7 junioren en bij de dames 2 junioren die meespeelden, dus een heel mooie ervaring om dit te kunnen  meemaken.

Bij de dames: eerste ronde was Legein Fleur aan de leiding met 82 slagen gevolgd door Vandooren Nancy met 92 slagen en Dalle Bieke met 93 slagen. Van de 8 deelnemende dames zijn er 6 dames terug gestart voor de tweede ronde van 18 holes.

Onze 2 junioren konden ook verder meespelen, dit is toch fantastisch voor deze meisjes.

Bij de heren: eerste ronde was Rossey Luc aan de leiding met 79 slagen gevolgd door ex equo Legein Jonas, Brylle Kenneth met 80 slagen, en Dobbelaere Vic met 81 slagen.

De cut bij de Heren werd gelegd op 84 slagen en zo hebben er 12 Heren de tweede ronde van 18 holes aangevat met een verschil tussen de eerste en de laatste van 5 slagen. Dus iedereen kon dus nog winnen, spannend genoeg !!!

Wat een fantastisch gevoel als captain om te kunnen zien dat er 5 junioren de cut hebben gehaald en dus verder konden meestrijden voor de clubkampioen van Koksijde Golf Ter Hille. Ik ben dan ook heel trots en fier om dit te kunnen meemaken. Onze junioren werking doet er alles aan om deze jonge spelers naar een hoger niveau te brengen zodat wij allen nog heel veel plezier zullen hebben van deze fantastische spelers in de toekomst.

Bij de dames: na de tweede ronde van 18 holes was uiteindelijk de Clubkampioen 2023 met 163 slagen LEGEIN FLEUR gevolgd door ex equo Dalle Bieke en Vandooren Nancy met 186 slagen maar Dalle Bieke had een betere retour, dus de runner up was Dalle Bieke.

Bij de heren:  na de tweede ronde van 18 holes was uiteindelijk de Clubkampioen 2023 met 160 slagen GOETHALS ANTOINE gevolgd door Legein Jonas met 161 slagen runner up, gevolgd door Rossey Luc met 162 slagen, gevolgd door Morel Bernard met 163 slagen en ex equo Brylle Kenneth en Fort Tim met 164 slagen.

Zoals jullie kunnen zien was na de eerste ronde amper een verschil van 5 slagen tussen de 12 deelnemende spelers, en uiteindelijk zien wij maar een verschil van 4 slagen tussen de eerste 5 gerangschikte spelers na de tweede ronde van 18 holes.

Ik kan het maar blijven herhalen dit was TOP, met prachtige resultaten van onze junioren. Doe zo voort en de toekomst lacht jullie toe binnen onze mooie club van Koksijde Golf Ter Hille.

De sponsor van ons Clubkampioenschap was onze Clubshop KGTH met een heel mooie cadeaubon voor de kampioenen, een uitnodiging voor onze kampioenen in FalnuĂ©, en de prijzen voor de runner up spelers was van de Sportieve Commissie, met het drankje op de vriendschap eveneens.

Heel veel dank aan Filip Maes, Luc Vanholme, Steven Decock voor de bereidwillige medewerking.

Een woord van dank aan Katy en Jeroen, voor de lekkere soep en de spaghetti na de eerste ronde.

Om te eindigen nogmaals een grote PROFICIAT aan onze Clubkampioenen 2023 LEGEIN FLEUR EN GOETHALS ANTOINE en aan allen voor de sportiviteit en het vlot verloop van deze prachtige dag.

 

Super bedankt !!

Luc