Trackman Range

Op donderdag 9 mei 2024 begon de dag met lichte mist en een zachte bries, een zeldzaamheid op Koksijde Golf ter Hille. Gelukkig verdween de mist al snel en braken de zonnestralen door de wolken, waardoor we wisten dat het een prachtige dag zou worden.

Met 13 dames en 28 heren begonnen we aan de eerste ronde van 18 holes. De cut voor de heren was op 90 slagen, voor de dames op 94 slagen, waardoor 12 heren en 6 dames doorgingen naar de tweede ronde in de namiddag.

Na de eerste ronde genoten de spelers van een heerlijk diner in onze brasserie, waarvoor we dankbaar zijn aan Katy, Jeroen en het team.

Het bleef tot het einde spannend, maar uiteindelijk gingen de junioren ervandoor met de titel van clubkampioen! Bij de dames is Fleur Legein de winnares met 173 slagen, gevolgd door Ineke Delcour met 180 slagen en Heidi Vandewalle met 182 slagen.

Bij de heren is Loic Goethals de kampioen met een prachtige score van 151 slagen, gevolgd door Bernard Morel met 157 slagen, Vic Dobbelaere met 158 slagen, Theodore Deswaef met 162 slagen en Oskar Seurinck als vijfde met 166 slagen.

Een fantastische prestatie! Grote felicitaties aan onze kampioenen en dank aan alle deelnemers. Het feit dat alles op een eerlijke en sportieve manier verliep, bewijst dat dit nog steeds mogelijk is. Dank aan mijn vice-captain Filip Maes & men-captain Luc Vanholme voor de medewerking en Bernadette Barbieur voor het maken van de foto's.

Onze clubshop Sports and Sparks zich heeft aangeboden als sponsor voor ons Clubkampioenschap! We zijn enorm dankbaar voor hun steun, en speciale dank gaat uit naar Jimmy en Linsy voor het aanbieden van prachtige golftassen als prijzen voor onze kampioenen.

Met vriendelijke en sportieve groeten, Luc