Trackman Range

Deze week starten we met QUALIFYING DAYS! Dat betekent: werken aan de WHS-index en scorekaarten invullen.

We dienen voorzichtig te blijven met blotehanden-contact. Daarom vragen we om na afloop de scorekaarten in de daarvoor voorziene brievenbus aan het golfsecretariaat te deponeren!

Maar jij kan nog meer doen! Via de app van Golf Vlaanderen, kan jij op datum van de qualifying day bij “scorekaarten” de kaart terugvinden van de flightgenoot voor wie jij als marker fungeert. Na jullie ronde, kunnen jullie de scores via de app ingeven. Je doet dit op je smartphone, maar je kan dit ook doen via het touchscreen in de inkomhal.  Vervolgens laat je de scorekaarten achter in de brievenbus.

Lukt het jou niet om de scores digitaal in te geven, dan deponeer je de kaart in de brievenbus. Deze kaarten worden door de medewerkers op het secretariaat verwerkt 24 uur na de wedstrijd, de tijd waarop papier virus-vrij wordt.

Na een laatste controle van alle kaarten komen de scores dan online.

Belangrijk is dat we in deze kennismakingsfase zeker de scores eerst naar goede gewoonte op de kaart invullen en pas na de ronde digitaal. We willen zeker de vlotheid van het spel niet in gedrang brengen. Want net om die vlotheid te bewaren, komen we met iets nieuws voor de dag en voorzien we zondag 28/03 een eerste test met het WHIZZGOLF digitaal marshalling platform.

WHIZZGOLF is een IT oplossing die golf clubs en marshals ondersteunt in een betere opvolging van de speelsnelheid (pace of play) van het volledige terrein en de volledige dag. Door middel van een smartphone met slimme app per flight kan de marshal alle spelers op afstand opvolgen en bijsturen wanneer er problemen ontstaan. De smartphone wordt meegegeven aan de flight verantwoordelijke (laagste hcp) en geeft bijkomende informatie over het spel: de afstand tot de vlag, de tijdindicatie ten opzichte van de timepar en toont de boodschappen die de marshal vanop afstand verstuurt. Zo kunnen er ook veiligheidsboodschappen verstuurd worden bijvoorbeeld bij bliksemalarm! In de toekomst zal de app ook toelaten om het individuele spel van de golfer te verbeteren.

Zondag 28/03 zullen de mensen van WHIZZGOLF de spelers voor de ronde de nodige inlichtingen geven over het gebruik van de smartphone en APP. De volledige Qualifying Day zal op een groot presentatiescherm te volgen zijn in de lobby. Na de ronde zal WHIZZGOLF de spelers bijstaan voor het ingeven van de scores in de Golf Vlaanderen app.

Benieuwd naar de resultaten!