Trackman Range

G-golf is golf voor mensen met een beperking. De golfsport leent zich uitstekend om mensen met een verschillende staat van paraatheid met en tegen elkaar te laten spelen, dankzij het golfhandicap-systeem dat het spelniveau van de speler in rekening brengt.

Onze G-werking richt zich tot personen met een fysieke beperking. Golf biedt immers veel mogelijkheden voor mensen die minder mobiel zijn of die revalideren van een letsel. Zij kunnen door te golfen veel lichaamsperceptie en -controle terugwinnen. Golf is ook een ideale sport voor wie bijvoorbeeld nog wel kan bewegen, maar niet snel kan reageren op een tegenstander. Of voor wie de intensiteit van andere (G-)sporten te zwaar wordt.

Maar ook voor personen met een auditieve handicap of autismespectrumstoornis (ASS) kan golf de perfecte sportbeoefening zijn. Deze laatste doelgroep voelt zich thuis in een prikkelarme omgeving zoals de golfbaan, waar in kleine groepjes gesport wordt.

Wil jij nagaan of de golfsport voor jou een fijne ontspanning kan vormen, schrijf je dan in via golfsecretariaat@koksijde.be voor onze initiaties op:

  • zaterdag 19/06 van 14.30 uur - 16.00 uur
  • zondag 20/06 van 11.00 uur - 12.30 uur

Meer info over onze G-Golf werking via een klik op deze link.