Trackman Range

UPDATE 01/06/2023

We kunnen het fijne nieuws melden dat de 22 extra parkingplaatsen in de bestaande parkeerzone zijn afgewerkt.

Helaas werd er met vertraging aan deze werken gestart, waardoor ook de aanleg van de grasparking later opstart dan voorzien. De timing is niet ideaal en we hopen op uw begrip. 

Vanaf maandag 5 juni wordt de grasparking afgesloten en dit tot 21 juli.  Aansluitend tot 15 augustus wordt de parking opnieuw tijdelijk ter beschikking gesteld, om nadien afgesloten te worden voor finale afwerking.

Er kan in afwachting bijkomend geparkeerd worden in de graszone aan de straatkant met de neus naar het clubhuis.


NIEUWS 01/02/2023

Het is bekend dat de bestaande parking niet meer voldoende is om onze enthousiaste abonnees te kunnen ontvangen. Op drukke dagen wordt veelvuldig gebruik gemaakt van de grasparking. Deze is echter op zijn zachtst gezegd niet weersbestendig.

De bestaande parking heeft momenteel een capaciteit voor 136 voertuigen ( 3 plaatsen vzt-ovzt-captain, 6 plaatsen voor mindervaliden, 1 dagcaptain, 2 horeca en 113 reguliere plaatsen).

In een eerste fase zal de parking worden uitgebreid met 22 extra plaatsen op de bestaande parking en nog eens 63 plaatsen op een nog aan te leggen gedeelte. Er worden bijkomend nog 5 personeelsplaatsen voorzien. We gaan dus beschikken over 226 parkingplaatsen.

De werken zijn nu vergund en worden geraamd te kunnen uitvoeren in april-mei-juni 2023. In deze periode zullen deze werken wel enige hinder veroorzaken.
Deze werken worden uitgevoerd door de firma Seru D. en Zoon bvba uit Veurne, ontwerp Studiebureau Haeghebaert in samenwerking met de technische dienst van de gemeente Koksijde. De raming van deze investering bedraagt 262.513,23 EUR ( excl. BTW).

platgrond parking