Trackman Range

Graag stel ik mezelf voor:

Ik ben Karel Vereecke. 

De golfsport heb ik bij toeval ontdekt toen ik actief was als prof wielrenner.

Ik heb aan een aantal wedstrijden in Amerika deelgenomen en de start van één van die wedstrijden was op de golf. Nieuwsgierig als ik ben, ben ik eens een kijkje gaan nemen op de driving range. Ik vroeg aan iemand of ik ook eens mocht proberen. Bijna onmiddellijk was ik besmet door de “golf microbe“ die velen van jullie niet onbekend zal zijn. Eens terug in België, ben ik niet direct beginnen golfen, omdat ik nog volop bezig was met het wielrennen. Pas jaren later toen ik definitief gestopt was met het wielrennen, heb ik de draad terug opgenomen.  Ik was in een fase van mijn leven gekomen waarin ik een nieuwe sportieve uitdaging nodig had.  Vanaf dat moment heb ik mij volledig toegespitst op de golfsport, de microbe had me terug te pakken.

Gedreven door passie heb ik al snel de cursus initiator golf gevolgd om zo snel en zo veel mogelijk te verbeteren. David Petrie en Graham Pearce waren toen mijn begeleidende pro’s. Intussen ben  ik al een 7-tal jaar actief als initiator op “Golf ter Hille”. In die tijd heb ik de pro’s bijgestaan met initiatielessen voor groepen en tijdens de juniortrainingen. Velen van de jeugd heb ik letterlijk zien opgroeien en groeien als golfer. Door die samenwerking heb ik een unieke kans gekregen om bij te leren van de ervaren pro’s en zo ervaring op te doen.  De passie voor het golfspel en het plezier van het lesgeven hebben mij er uiteindelijk toe gebracht om de volgende stap te zetten en zelf ook PGA pro te worden .

Met enige trots kan ik meedelen dat ik vanaf maart zal toetreden tot het Compatible Golf team en samenwerken met Graham, Johan en John.

Ik start vanaf 01/03 met lesgeven op vrijdag. Elke vrijdag zal ik het beste van mezelf geven om jullie golfspel te verbeteren .

Ik hoop jullie talrijk te mogen ontmoeten.

Tot binnenkort,

Karel